Boekhouden
Vragen
Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden
Boekhouden  Voor welke ondernemers is het programma precies geschikt?

Het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, freelancers en zzp-ers (zelfstandigen zonder personeel) die hebben gekozen voor de eenmanszaak als rechtsvorm voor hun onderneming.
Freelancers en zzp-ers zonder onderneming kunnen eveneens hun boekhouding met het programma voeren.

Het programma is niet geschikt voor andere rechtsvormen dan een eenmanszaak (zoals BV's, CV's, VOF's, Maatschappen, Verenigingen, Stichtingen enz.).Boekhouden  Is het programma ook geschikt voor ondernemers buiten Nederland?

Nee, het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is uitsluitend bestemd voor de Nederlandse markt.Boekhouden  Moet ik gelijk abonnee worden als ik het Startpakket aanvraag?

Nee, dat is niet nodig.
Bij het Startpakket van 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' ontvangt u een gratis startabonnement waarmee u het programma een maand lang kosteloos kunt gebruiken. U hoeft pas abonnee te worden als u het programma ook na deze eerste maand wilt blijven gebruiken.Boekhouden  Hoe kan ik straks abonnee worden?

Via de online abonnee-service (waarvoor u bij het Startpakket een toegangscode ontvangt) kunt u straks een abonnement aanvragen op het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers'.Boekhouden  Stopt de werking van het programma na het vervallen van een abonnement?

Nee, het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' blijft normaal doorwerken na het vervallen van een abonnement. Het zal alleen niet meer mogelijk zijn om nieuwe boekstukken (zoals facturen, kassabonnen en bankafschriften) in te voeren.k d s n e t . n l © KDS Amersfoort / Alle rechten voorbehouden