Boekhouden
Pers
Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden
Boekhouden  Persbericht KDS

AL 10 JAAR HET EENVOUDIGSTE BOEKHOUDPROGRAMMA!

Amersfoort, 3 januari 2011

'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is nu al tien jaar lang - en met groot succes - het eenvoudigste boekhoud­programma op de Nederlandse markt.
De toename van het aantal gebruikers is nog altijd overweldigend. Het programma blijkt overduidelijk in een behoefte te voorzien en wordt bovendien zeer goed gewaardeerd.

'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is een professioneel boekhoudprogramma waarmee een kleine zelfstandige zijn of haar financiële administratie volledig zélf kan voeren.
Daarbij is het bijzonder kenmerkend dat het programma zonder enige boekhoudkundige kennis kan worden gebruikt. Dit maakt het programma uniek, en onvergelijkbaar met andere boekhoud­programma's.

KDS is opgericht in 1997 en houdt zich bezig met het innovatief automatiseren van financiële administratieve processen.
De algehele ontwikkeling van het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' heeft KDS ruim twee jaar in beslag genomen. In deze periode zijn een groot aantal technische en inhoudelijke specialisten betrokken geweest bij de totstandkoming van deze unieke productie. De contacten met de Belastingdienst hebben er daarbij voor zorggedragen dat volledig kon worden voldaan aan alle gestelde fiscale vereisten.

Het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' wordt exclusief door KDS gedistribueerd via de website www.eenvoudigboekhouden.nl
Op deze website is vanzelfsprekend ook alle verdere informatie over het programma te vinden.

Het Startpakket van 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' wordt gratis aangeboden, inclusief een gratis start­abonnement waarmee het programma een maand lang kosteloos kan worden gebruikt. Een vervolgabonnement kost € 12,95 per maand.


KDS
Schiestraat 84
3812 KK  Amersfoort
Internet: www.kdsnet.nl

KDS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Gooi- en Eemland te Amersfoort onder nummer 31048369.

'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is een geregistreerd handelsmerk van KDS.k d s n e t . n l © KDS Amersfoort / Alle rechten voorbehouden